https://autoandmoto.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/725/_______________________1590571651_1_-1627892938.jpg

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ζ. & Δ. ΟΕ Αξιώσεις

8ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ, ΝΙΚΑΙΑ 410 05, ΛΑΡΙΣΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Την εταιρεία "Ντελόπουλος Trans” ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με ποιότητα και συνέπεια.   Στο ξεκίνημα της η εταιρεία διέθετε μόνο 5 φορτηγά και κατόρθωσε μέσα σε αυτό το διάστημα να επεκτείνει όχι μόνο τις υπηρεσίες της αλλά και το στόλο των οχημάτων της. Έχοντας πλέον στην διαχείρισή της, πλήρως εξοπλισμένο στόλο φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, που αποτελείται από 30 τρακτόρια, 5 συρόμενα, 70 νταλίκες, 65 άτομα προσωπικό, κατοχύρωσε το όνομα της ως μια από τις πλέον έγκυρες, συνεπείς και αποτελεσματικές εταιρείες μεταφορών στη Μαγνησία και την Ελλάδα.   Τα δύο αδέλφια συνεχίζουν να δουλεύουν στην εταιρεία ο ένας στον τομέα διεύθυνσης και οργάνωσης δρομολογίων μεταφοράς, και ο άλλος στον τομέα μηχανολογικής συντήρησης και οργάνωσης εξειδικευμένων μεταφορών.               

​ Το προσωπικό της εταιρείας έχοντας πλήρη κατάρτιση και εμπειρία, είναι πάντα πρόθυμο και σε ετοιμότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της, "Ντελόπουλος Trans” έχει κατοχυρωθεί στην αγορά της Μαγνησίας αλλά και της Ελλάδας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες μεταφορών, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες ποιότητας με συνέπεια και αμεσότητα.

Τοποθεσία χάρτη

company map
8ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ, ΝΙΚΑΙΑ 410 05, ΛΑΡΙΣΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ζ. ΚΑΙ Δ. ΟΕ
ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ζ. ΚΑΙ Δ. ΟΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα